Okulumuz Hakkında

ESKİHİSAR MAH. KAHVELİ SK. NO 60 İÇ KAPI NO 1 SULTANHİSAR / AYDIN
 Fotoğrafı

VİZYON

Eskihisar İlkokulu olarak; 1. sınıftan 4. Sınıfa kadar, geleceğin dünyasını oluşturacak çocuklarımızı topluma faydalı bireyler olmaları için gerekli ilgi, yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri üst düzeyde birer birey olarak kazandırma amacını taşımaktayız. Okulumuz; Öğrencilerimizin aldıkları eğitimi günlük hayata aktarabilen, modern metotları kullanan ve takip eden, ilgi ve yeteneklerini geliştiren, sorgulayan ve eleştiren, örenmeyi hayatları boyunca devam ettiren; Dürüst, samimi, sorumluluklarını bilen, hak ve özgürlüklerine sahip çıkan, karşılıklı saygı çerçevesinde çevresine hoşgörü ile bakabilen bireyler olarak yetişmelerini hedeflemiştir.

MİSYON

Eskihisar İlkokulu olarak; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları çerçevesinde, Atatürk İlkeleri doğrultusunda O´nun göstermiş olduğu yolda ilerleyen sorumluluk duygusuna sahip, kendine güveni olan, topluma faydalı ve sağlıklı bireyler kazandırmaktır. Okulumuz, elindeki teknolojik ve kültürel imkânları en üst düzeyde kullanarak, sosyal hayatta kendini en iyi şekilde ifade edebilen, kendini sürekli yenileyen ve çevresine karşı duyarlı bireyler olarak toplumumuza faydalı kişiler yetiştirmeyi hedeflemekte ve bu hedefler doğrultusunda özveri içersinde çalışan öğretmenlerimiz, öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim vermek için çaba göstermektedirler. Eskihisar İlkokulu olarak çalışmalarımızı bu amaçlar doğrultusunda kararlılık ve azim içinde sürdürmeye devam edeceğiz.

Öğretmen

Rehber Öğretmen